«Året rundt med Prøysen» er en musikalsk forestilling med Ann Kristin Aannerud, Brandbu barne- og ungdomskantori, og Jevnaker barnekor med musikere.

Første forestilling blir i Mariakirken på Gran onsdag 13. november kl. 18.00, og den andre blir i Randsfjord kirke tirsdag 19. november kl. 18.00.

Utgangspunktet for forestillingen er en musikal som ble laget i anledning hundreårsjubileet for Prøysen i 2014. Her tar barn og dyr oss med på en liten rundtur i Prøysens verden, gjennom alle årstidene. Sangene blir bundet sammen av replikker og skuespill, som er tilrettelagt for korene av Ann Kristin Aannerud. Hun skal være solist og framføre forestillingen sammen med Brandbu barne- og ungdomskantori og Jevnaker barnekor. Aannerud er en allsidig sanger og har blant annet hatt flere egne Prøysen-forestillinger. Hun er kjent for sin særdeles varme stemme og gode formidlingskunst.

Korene består av barn og ungdom i alderen ca. 4–16 år. I tillegg er det også med noen voksne sangere.
Inger Mette Lillestøl Nymoen er ansvarlig for kostymer og rekvisitter.

Kor og solister blir akkompagnert av Haldor Haug Knutsen på gitar, Dordi Skjevling på fløyte, Ingrid Eskeland Wesenberg på kontrabass og Kari Monsen Sødal på piano. Dirigent er Marit Wesenberg.