Gå til sidens hovedinnhold

Anders Dahlberg varmet opp Åge-publikummet

Artikkelen er over 2 år gammel

Lørdag kveld samler over 2.000 mennesker seg på Glatved for å få med seg en av Norges største artister, Åge Aleksandersen & Sambandet 3570.

Anders Dahlberg fra Hønefoss gikk på scenen rundt klokken 19, med rundt 100 tilhørere på plass. Det tallet øker nok raskt den nærmeste timen.

Ringerikes Blad er tilstede på Glatved og du kan glede deg til en fyldig dekning av kvelden og nattens begivenheter søndag!

Men er det nødvendig med å ta med regntøy på konsert? Det norske forsommerværet kan være ganske så lunefullt, så det kan være lurt å kle seg etter forholdene.

Værvarselet gir ganske gode forhåpninger.

Ifølge nettsiden yr.no som drives av Meteorologisk institutt, ser det ut til å bli oppholdsvær i hele kveld. Det har regnet noe i løpet av lørdagen, men etter klokka 15 er det ikke meldt om noe mer nedbør i Hønefoss-området.

Utover kvelden blir det også mulig å se sola. Så det kan hende Åge Aleksandersen får spille i solskinn.

 

LES OGSÅ: Åge Aleksandersen: – Jeg har gode minner fra Hønefoss!

Temperaturene ser heller ikke ut til å bli så verst, fra 14 til 18 grader på ettermiddagen og kvelden. Temperaturene er helt annerledes enn det var for ett år siden, men med tanke på at mai i år har vært kald, ligger temperaturene nå på et normalt nivå.

LES OGSÅ: De vant Åge-billettene!

Kveldens konsert er starten på en 17 konserters lang turne for Åge og Sambandet 3570, nummeret 35 spiller på at Sambandet er 35 år og 70 på at Åge Aleksandersen har nettopp fylt 70 år.

Før hele Norges Åge går på scenen opptrer altså Anders Dahlberg & The Rusty Gold, i tillegg til bandet Amerikan Jesus.

 

Så hvordan blir været søndag når det igjen skjer en rekke ting i området Nordre torg-Hønefoss bru og Glatved?

Søndagen ser ut til å starte riktig så fint med sol på morgenen. Litt utpå dagen varsler yr at det blir mer overskyet vær, men det er først på kvelden, i 21-tiden, lenge etter at syklistene er i mål at det skal komme regn.

Temperaturen søndag vil variere fra sju grader om morgenen til drøye 20 grader midt på dagen.

LES OGSÅ: Stenger flere veier i Hønefoss sentrum i 13 timer

Kommentarer til denne saken