Gå til sidens hovedinnhold

Ådal pensjonistforening mintes medlemmer

Innsendt

Medlemsmøte på Hallingby Kulturhus torsdag 24. september med 35 til stede. Berit ønsket velkommen til sitt første møte som ny leder. Vi har jo ikke hatt møte siden årsmøtet i februar.

Hun opplyste at vi må holde Smittevernreglene, så nå er det 1 meter mellom stolene. Maten blir servert på asjetter og det er ikke lov å ha dans, men vi kan ha underholdning. Vi får utdelt invitasjon til julebordet på Rustad Kafé, Sokna, torsdag 3. desember kl. 17.00. Påmelding til Berit og Liv innen 15. november.

Det ble holdt 1 min. stillhet for to av våre medlemmer som har gått bort, Arild Johansen og Olava Sanna.
Har fått takkekort fra Hjørdis Brentebråten 94år, Gerd Dalen 80 år, Terje Johansen 80 år, Jon Myhre 80 år, Solveig Simarud 80 år, og Erik Nilsedalen 80 år og ved sykdom.

Vi har hatt 4 styremøter, men det har vært lite nytt. Forbundet har hatt Vebinar, som Berit har deltatt på.

Det har vært årsmøte i Frivilligsentralen. Berit og Anders var på Samarbeidsutvalgs møte i Hønefoss. Det var 3 fra Hønefoss, 3 fra Tyristrand, 2 fra Ådal og 1 fra Sokna. Eldrerådet: Alle har fått invitasjoner. Kan komme med forslag på nyåret.

I kveld hadde vi fått fin underholdning. Det var familien Kleven, bestående av oldemor Astrid, farfar Erling, pappa Morten og tvillingene Aurora og Emilie på 11 år. Det var kjempefin underholdning. De er veldig flinke alle sammen. Det ble tid til litt mat og kaffe etter møtet. Det smakte godt. Og det ble utlodning, med masse spennende pakker og en flott fruktkurv fra Kiwi. Den var det Martin Tangestuen som vant.

Kommentarer til denne saken