21 kamper er spilt, 17 vunnet og 4 tapt. Sol og strålende stemning, mye god beachhåndball, masse idrettsglede, strålende enkeltprestasjoner, godt lagspill og imponerende Tyristubben-supportere, er oppsummeringen fra trenerduoen Glenn Ruud-Andersen og Sonja Simonsen.

Jenter 16

Tyristubben stilte i NM J16 med et noe redusert mannskap pga. skade og forfall, men trenerteamet hadde likevel troen på gode resultater og mye moro.

J16 ble nummer to i sin innledende pulje etter tre seiere og et knepent tap på shoot out. I søndagens kvartfinale slår de Ullern, og i semifinalen er det Runar som må gi tapt for jenter i stigende beachform.

Finalen på Center Court, med nasjonalsang og TV-overføring, ble en stor opplevelse. Kjelsås trakk det lengste strået og ble norgesmester. Tyristubben J16 er strålende fornøyd med sølvmedalje.

Åpen klasse kvinner senior

Klubben stilte også i Åpen Klasse. Laget består av spillere som skal spille seniorhåndball i Tyristubben kommende sesong, i tillegg til noen av spillerne fra J16.

Her ble det fem solide seire og klar puljeseier. I kvartfinalen ble Hønefoss 5. divisjon slått, i semifinalen var det Hønefoss 3. divisjon som til slutt måtte gi tapt for Tyristubben etter en god andreomgang av HSK. Finalen mot Skrim ble jevn, dessverre var det lite krefter igjen til den avsluttende shoot outen. Sølv var over all forventning!

Kvinner senior

I selveste NM senior stilte Tyristubben et blandet lag med to spillere fra 16 årslaget, og tre spillere fra klubbens tidligere 98/99-lag. I tillegg noen spillere fra gode venner i Skrim utgjorde laget som hamlet opp i det tøffe selskap.

NM senior vant også sin pulje. Etter en nervepirrende duell mot meget gode Son fredag kveld i regn, som endte med seier på shoot out, gikk det bare oppover.

I søndagens semifinale ble ROS blåst av banen etter fantastisk spill med piruetter, flyvere og høye poengsummer. I den TV-overførte finalen på TV 2 Sport møtte jentene et meget godt lag fra Ullern med flere tidligere landslagsspillere i beach og Sola sin målvakt fra eliteserien. Stor stas for spillerne med lagspresentasjon, flagg og nasjonalsang på Center Court.

1. omgang ble jevnspilt, men i 2. omgang er Ullern overlegne. Sølv nummer tre til Tyristubben var et faktum!

Trenerduoen Glenn Ruud-Andersen og Sonja Simonsen har ledet tre lag med til sammen hele 21 kamper gjennom helgen med fantastisk taktikk, og enormt engasjement.

– En helg over all forventning på alle måter, vi er veldig stolte av jentene, sier trenerteamet.