Biblioteket hadde booket to forestillinger for at flest mulig skulle få med seg forestillingen. For oss er det også viktig å kunne tilby arrangement for barn uten å ta inngangspenger.

Mange ble rørt over det fine budskapet forestillingen har, og vi tror mange gikk hjem etter endt forestilling, og tenkte litt ekstra over hva jula handler om. Skuespillerne vartet opp med gode skuespillerprestasjoner, sang og dans. Tusen takk til ASK Senekunst for at julestemningen kom tidlig til mange familier på Ringerike i år.

Stemningsfullt

«Julegaven Som Ble Borte» er en stemningsfull juleforestilling som legger vekt på viktige verdier som fellesskap, vennskap og samhold, og at de materielle tingene man får i gave på julekvelden ikke er det viktigste. Vi får møte en liten familie med mor og to barn på 5 og 7 år, Ylva og Henrik. Familien bor i en koselig liten fjellbygd der alle forbereder seg til jul. Ylva ønsker seg så inderlig en teddy, og historien spinnes på hennes drøm om den perfekte julegaven. Men uvanlige og spennende ting skjer når «Fru Berg» som jobber i leketøysbutikken, bestemmer seg for å spille de som handler julegaver i butikken hennes et lite puss. På julaften når Ylva åpner gaven sin, er det plutselig ingen julegave inne esken. Kan det bli en fin jul allikevel?

Profesjonelle

Manus og musikk av Stine Cecilie Winther, ASK Scenekunst.

ASK Scenekunst er et teaterkompani opprettet høsten 2014. ASK består av profesjonelle skuespillere, dansere og sangere – alle med et stort ønske om å skape magi, glede og latter for barn gjennom musikk, dans og teater.