...
Steve Clark. Foto: Frode Johansen

- Det var vanskelig

Men Steve Clark mener han ble en bedre målvakt av de ekstra 10 dagene han hadde hjemme i Detroit på grunn av papirrotet.

Tommy Nilsen
Tommy Nilsen Profil E-post
Publisert 28.06.2012 kl 08:00 Oppdatert 28.06.2012 kl 08:09

Tips en venn på e-post:


Omtalte lag og spillere


500 - Internal server error

Error message:
Transformation ended in error for request URI: /componada/component/show-esi/normal/football/magic/www.ringblad.no/97/6125973/2012-06-28T08:09:59Z when using style sheet component_xhtml2html.xsl. Masked exception is:
Problem transforming sheet: jar:file:/var/jetty/componada/jetty-0.0.0.0-9002-componada-webapp.war-_componada-webapp-any-/webapp/WEB-INF/lib/componada-xslt-2.205.jar!/xslt/component_xhtml2html.xsl

root cause:
Error reported by XML parser processing null: Scanner State 24 not Recognized 

For HBK-keeper Steve Clark har den siste tiden vært preget av forviklinger på grunn av manglende arbeids- og oppholdstillatelse.

– Det var vanskelig. Jeg visste ikke når jeg ville komme tilbake, eller om jeg ville komme tilbake, forteller Steve Clark.

– Hva tenker du om at du spilte de første 12 kampene i år ulovlig?

– Hvis du vil bruke ordet ulovlig er det ditt valg. Men jeg er en innbygger i Norge som betaler sin skatt. Jeg tror jeg bidrar med noe i lokalsamfunnet i Hønefoss, svarer han.

Klubben risikerer straff

At Hønefoss Ballklubb nå risikerer bot eller poengtrekk, omtaler han som uheldig. Samtidig er HBKs solide sisteskanse bare glad for at situasjonen som holdt ham ute av landet er løst.

– Jeg må ta noe av ansvaret. Men jeg er ikke helt sikker på hvordan jeg som utlending skal få en arbeidstillatelse. Men jeg må nok strekke hånden i været til en viss grad, erkjenner han.

Trente hardere

Clark mener han ble en bedre målvakt av de ekstra 10 dagene han hadde hjemme i Detroit, med egen trener og keepertrener.

– Siden jeg ikke spilte kamper kunne jeg trene hardere, sier Steve Clark.

Etter onsdagens trening tok han med seg søstrene Molly og Rebecca på sightseeing i Oslo. De skal heie på broren og HBK under kampen mot Strømsgodset lørdag.

På forsiden nå


...

Popper opp til julehandel

Butikkonseptet "pop-up shop" gir også mindre foretak muligheten til å vise seg fram.

...

– Hvis vi ikke vet om mobbing som skjer, så får vi ikke gjort noe

Ungdomskontaktene Leila Khalayli og Lena Dahl og SLT-koordinator Karianne Berg oppfordrer folk til å si ifra om de ser at noen blir mobbet. Også dem som opplever å bli mobbet, bør melde ifra.

...

Fra Himmelblå-land til HBK-land

Han kan kanskje kalles Jevnaker-mann nå, etter å ha bodd der siden år 2000. Men Knut-Inge Stein liker å si at han er fra Himmelblå-land.

...

Nå tennes tusen julelys

Lørdag er det klart for tradisjonell julegateåpning i Hønefoss, men allerede i kveld tennes lysene på Jevnaker.