Sammendrag, Brann - Fredrikstad 2-0

Se mål og høydepunkter!

Vant uten å overbevise

Bergen (ANB-NTB): Brann slo Fredrikstad 2-0 på hjemmebane i Bergen onsdag. Se mål og høydepunkter!

Publisert 23.05.2012 kl 21:26 Oppdatert 23.05.2012 kl 23:06

Tips en venn på e-post:


...
Birik Már Sævarsson jubler etter å ha sendt Brann opp i 2-0 mot Fredrikstad. Foto: Astrid M. Nordhaug, Digitalsport

Omtalte lag og spillere


onsdag

23

mai

Brann - Fredrikstad 2 - 0

Tippeligaen 2012 - onsdag 23. mai kl 19:00, Brann Stadion

Les kampreferat

Bentley og Birkir Már Sævarsson scoret målene.

Førsteomgangen var svak og endte målløs, men det var hjemmelaget som var nærmest scoring. Likevel var det greit med 0-0 til pause, for ingen av lagene klarte å begeistre de første 45 minuttene.

– Det var en grei annen omgang, men kampen var veldig svak før pause, sa Branns lagkaptein Markus Jonsson til TV 2 etter kampen. Han var fornøyd med seieren og poengene, men ikke med så mye mer.

Fredrikstad, som ligger under nedrykksstreken når serien begynner å nærme seg halvspilt, hadde ikke mange sjansene på Brann stadion, men laget ble på ingen måte utspilt.

– Jeg synes innsatsen er der, men det vil seg ikke, slo en skuffet Tarik Elyounoussi fast etter at det var slutt i Bergen.

– Det var to slitne lag som møttes, men vi fikk noen flere åpninger etter pause og hadde roen til å score to, slo Brann-trener Rune Skarsfjord fast etter det tamme oppgjøret.

Han fikk se Bentley gjøre 1-0 etter 74 minutter, og bare åtte minutter senere økte Birkir Már Sævarsson til 2-0 med et skudd i det lengste hjørnet fra temmelig kort hold. Da var kampen avgjort i Bergen. Fredrikstad klarte ikke å spille seg til særlige muligheter mot slutten.

– Bentley er en artist når han setter i gang. Det virker nesten som om vi har fått en ny spiller på laget, sa Skarsfjord smilende til TV 2.

– Det er liten tvil om at vi sliter med selvtilliten, og jeg skal ikke benekte at det er tungt med nok et tap, slo Fredrikstad-trener Trond Amundsen fast overfor TV 2.

Han sa at Fredrikstad holdt i 70 minutter, men så var det slutt.

– For oss gjelder det å jobbe videre for å snu en negativ trend. Vi må prøve å løfte oss, men slik det ser ut nå er det vel liten tvil om at denne sesongen kommer til å bli en kamp om å overleve.

Amundsen sa også at ingen i Fredrikstad bruker mye tid på å følge veldig nøye med på tabellen.

– Vi får ikke mer poeng av å se på den. Nei, det gjelder å jobbe med det vi kan få gjort noe med, mente Amundsen etter onsdagens tap i Bergen. (ANB-NTB)

På forsiden nå


målscoring på hockeyisen

Fantastisk snuoperasjon av Panthers

Ringerike Panthers lå under 1-3 etter to perioder i toppoppgjøret mot Grüner fra Oslo. Etter full tid sto det 5-3 på resultattavla i Schjongshallen, og ringerikingene hadde inntatt topplassen i 1. divisjon i ishockey.

– På tide å våkne opp

...

Mobbingen begynte første dag på skolen og varte i åtte år. Moren er stolt over styrken «Mads» har vist i den tøffe tiden.

...

Stakkars bestemor

Hvis du er imot privatisering av helsetjenester, er bestemor det aller sterkeste argumentet som finnes. Skal vi virkelig legge bestemor ut på anbud?

...

Ikke kutt likevel

– En gledens dag. Nå slipper vi å frykte elevsvikt og kutt i kurstilbudet.