Sammendrag, Aalesund - Strømsgodset 3-1

Se samtlige mål og andre høydepunkter!

Lekker Fuhre-dobbel

Ålesund (ANB-NTB): To perlemål av Lars Fuhre sikret Aalesund en 3-1-seier hjemme mot Strømsgodset søndag. Se mål og høydepunkter her!

Publisert 13.05.2012 kl 20:38 Oppdatert 14.05.2012 kl 10:51

Tips en venn på e-post:


...
Lagkameratene gratulerer Lars Fuhre etter ett av sine to mål. Foto: Digitalsport

Omtalte lag og spillere


søndag

13

mai

Aalesund - Strømsgodset 3 - 1

Tippeligaen 2012 - søndag 13. mai kl 18:00, Color Line Stadion

Les kampreferat

Den 22-årige midtbanespilleren ga først hjemmelaget en 2-1-ledelse like før pause. Deretter sikret han seieren da han ordnet vertenes tredje mål for dagen med ett flott skudd fra 16 meter i det 72. minutt.

Fuhre har slitt med skader og vært mye inn og ut av laget siden han meldte overgang til AaFK i 2010. Derfor var det ekstra godt for tomålsscoreren å bli avgjørende og gi hjemmelaget seier nummer to for sesongen.

– Dette var kjempedeilig. Jeg har slitt lenge med skader, men nå er formen i ferd med å komme, sa Fuhre etter kampen.

Nå håper han å få en fast plass i startoppstillingen som en kantspiller Aalesund lenge har trengt.

Gjestene fra Drammen var først i føringen med et mål av Adama Diomande etter 33 minutter. Til da hadde lagene spilt jevnt uten å skape all verden. Åtte minutter senere utlignet Michael Barrantes med et skudd fra skrå vinkel.

Med seieren satte Aalesund klubbrekord i antall hjemmekamper i eliteserien uten tap. Siden august har Kjetil Rekdals mannskap gått ubeseiret i ti kamper på rad i egen storstue.

Rekdal selv sonet karantene etter utvisningen i lokaloppgjøret mot Molde sist helg. Assistenttrener Kent Bergersen ledet dermed vertene fra sidelinjen søndag. Han var tilfreds med det han så.

– Vi gjorde en god kamp og viste hva vi er i stand. Det var på tide at vi gikk i kjelleren og tok fram det som må til for å vinne fotballkamper, sa Bergersen.

Aalesund har fått mye pepper for at angrepspillerne ikke scorer nok mål. Mot Strømsgodset kom endelig målene.

– Det var en god respons, mente Bergersen.

Strømsgodset har hatt en sterk start på sesongen og gjort det uvanlig godt på bortebane. Med to strake borteseirer mot Brann og Lillestrøm i bagasjen kom derfor gjestene med god selvtillit søndag. Selv om Godset hadde ballen mest, var Ronny Deilas gutter skuffende svake offensivt.

– Vi tapte fullt fortjent. Dette må være den dårligste kampen vi har spilt på flere sesonger. I dag gjorde vi ikke nok for å ta poeng. Heldigvis er det få dager til neste kamp (hjemme mot Tromsø), sa en irritert Deila.

Tapet gjør at drammenserne mistet serieledelsen til Rosenborg på målforskjell etter å ha tatt 16 poeng på åtte kamper. AaFK har ti poeng og er nummer elleve på tabellen. (ANB-NTB)

På forsiden nå


...

Forventer folkeskikk

- Jeg mener at en ordfører ikke skal finne seg i noe annet enn det en vanlig borger bør finne seg i og det som ligger innenfor folkeskikken, sier Kjell B. Hansen.

...

Ble angrepet på bensinstasjon

Kjell B. Hansen ble angrepet av to store karer.

...

Viktige innspill fra hytteeierne ved Samsjøen

Det vises til spørsmål om reguleringen av Samsjøen, helt konkret om tappevilkår. I den forbindelse er det etterlyst kommentar fra ordføreren i Ringerike kommune.

...

Ikke skremt av ny konkurrent

- Vi kjemper om de samme kundene, men jeg sover like godt om nettene.