Sammendrag, Aalesund - Strømsgodset 3-1

Se samtlige mål og andre høydepunkter!

Lekker Fuhre-dobbel

Ålesund (ANB-NTB): To perlemål av Lars Fuhre sikret Aalesund en 3-1-seier hjemme mot Strømsgodset søndag. Se mål og høydepunkter her!

Publisert 13.05.2012 kl 20:38 Oppdatert 14.05.2012 kl 10:51

Tips en venn på e-post:


...
Lagkameratene gratulerer Lars Fuhre etter ett av sine to mål. Foto: Digitalsport

Omtalte lag og spillere


søndag

13

mai

Aalesund - Strømsgodset 3 - 1

Tippeligaen 2012 - søndag 13. mai kl 18:00, Color Line Stadion

Les kampreferat

Den 22-årige midtbanespilleren ga først hjemmelaget en 2-1-ledelse like før pause. Deretter sikret han seieren da han ordnet vertenes tredje mål for dagen med ett flott skudd fra 16 meter i det 72. minutt.

Fuhre har slitt med skader og vært mye inn og ut av laget siden han meldte overgang til AaFK i 2010. Derfor var det ekstra godt for tomålsscoreren å bli avgjørende og gi hjemmelaget seier nummer to for sesongen.

– Dette var kjempedeilig. Jeg har slitt lenge med skader, men nå er formen i ferd med å komme, sa Fuhre etter kampen.

Nå håper han å få en fast plass i startoppstillingen som en kantspiller Aalesund lenge har trengt.

Gjestene fra Drammen var først i føringen med et mål av Adama Diomande etter 33 minutter. Til da hadde lagene spilt jevnt uten å skape all verden. Åtte minutter senere utlignet Michael Barrantes med et skudd fra skrå vinkel.

Med seieren satte Aalesund klubbrekord i antall hjemmekamper i eliteserien uten tap. Siden august har Kjetil Rekdals mannskap gått ubeseiret i ti kamper på rad i egen storstue.

Rekdal selv sonet karantene etter utvisningen i lokaloppgjøret mot Molde sist helg. Assistenttrener Kent Bergersen ledet dermed vertene fra sidelinjen søndag. Han var tilfreds med det han så.

– Vi gjorde en god kamp og viste hva vi er i stand. Det var på tide at vi gikk i kjelleren og tok fram det som må til for å vinne fotballkamper, sa Bergersen.

Aalesund har fått mye pepper for at angrepspillerne ikke scorer nok mål. Mot Strømsgodset kom endelig målene.

– Det var en god respons, mente Bergersen.

Strømsgodset har hatt en sterk start på sesongen og gjort det uvanlig godt på bortebane. Med to strake borteseirer mot Brann og Lillestrøm i bagasjen kom derfor gjestene med god selvtillit søndag. Selv om Godset hadde ballen mest, var Ronny Deilas gutter skuffende svake offensivt.

– Vi tapte fullt fortjent. Dette må være den dårligste kampen vi har spilt på flere sesonger. I dag gjorde vi ikke nok for å ta poeng. Heldigvis er det få dager til neste kamp (hjemme mot Tromsø), sa en irritert Deila.

Tapet gjør at drammenserne mistet serieledelsen til Rosenborg på målforskjell etter å ha tatt 16 poeng på åtte kamper. AaFK har ti poeng og er nummer elleve på tabellen. (ANB-NTB)

På forsiden nå


...

Bowlerne overtar

Bowlingspillere overtar i bowlinghallen. Overtakelsen skjer i disse dager.

...

Orker ikke presse seg mer

Thea Thorsen har bestemt seg for å avbryte årets sykkelsesong. Hun orker ikke å presse kroppen mer, og tar i stedet en pause.

Hårfint unna å miste lappen

To bilister kan prise flaksen mer enn noe annet over at de fortsatt har førerkortet.

...

Kjemp også for motstandere

Nok ble til slutt nok for Hole-ordfører Per R. Berger.