...
Haugesund kan miste sin stjernespiss Nikola Djurdjic. Foto: Digitalsport

Djurdjic kan bli solgt

Haugesunds toppscorer Nikola Djurdjic er på vei bort fra klubben. Ledelsen er forberedt på at det kommer bud på spissen.

Publisert 25.05.2012 kl 07:49 Oppdatert 25.05.2012 kl 08:07

Tips en venn på e-post:


Omtalte lag og spillere


500 - Internal server error

Error message:
Transformation ended in error for request URI: /componada/component/show-esi/normal/football/magic/www.ringblad.no/97/6075934/2012-05-25T08:07:37Z when using style sheet component_xhtml2html.xsl. Masked exception is:
Problem transforming sheet: jar:file:/var/jetty/componada/jetty-0.0.0.0-9002-componada-webapp.war-_componada-webapp-any-/webapp/WEB-INF/lib/componada-xslt-2.166.jar!/xslt/component_xhtml2html.xsl

root cause:
Error reported by XML parser processing null: Scanner State 24 not Recognized 

Djurdjic har vist solid scoringsform så langt denne sesongen. Serberen står med sju mål og er på delt annenplass på toppscorerlisten i eliteserien.

I serbiske medier er han blitt koblet til Partizan Beograd, skriver VG. Sportssjef Asbjørn Helgeland i FKH vet at Djurdjic snart kan være tapt for klubben.

– Vi har ikke mottatt noe konkret bud, men vi registrerer at det er flere som har følere ute. Vi vet at det kommer bud, sier Helgeland til VG.

Haugesund er villig til å selge spissen hvis det kommer et godt nok bud.

– Vi har lovet Niko at hvis det dukker opp spennende tilbud for begge parter, så skal vi være behjelpelige. Han har vært lojal mot oss, og vi er lojale mot ham, forteller sportssjefen. (ANB-NTB)

På forsiden nå


...

- Kunst er noe alle bør oppsøke

Kan det være at alt vi gjør og omgir oss med er til for å beskytte oss selv? Fra oss selv? Per Inge Bjørlo vil at vi skal skjerpe våre sanser og se innover.

...

- En dempet interesse for Eggemoen

Eggemoen løftes ikke fram som et aktuelt sted for politiets nasjonale beredskapssenter. Ikke overraskende, sier Ringerike-ordfører Kjell B. Hansen (Ap), som ikke legger fra seg håpet ennå.

Gutt (10) truffet av bil da han gikk av skolebussen

En 10 år gammel gutt er fløyet til Ullevål universitetssykehus etter å ha blitt påkjørt tirsdag ettermiddag.

...

Ingen leger har plass til flere pasienter

Det er i dag ikke mulig å få fastlege i Hole, selv om pasienter har rett på lege.