...
Haugesund kan miste sin stjernespiss Nikola Djurdjic. Foto: Digitalsport

Djurdjic kan bli solgt

Haugesunds toppscorer Nikola Djurdjic er på vei bort fra klubben. Ledelsen er forberedt på at det kommer bud på spissen.

Publisert 25.05.2012 kl 07:49 Oppdatert 25.05.2012 kl 08:07

Tips en venn på e-post:


Omtalte lag og spillere


500 - Internal server error

Error message:
Transformation ended in error for request URI: /componada/component/show-esi/normal/football/magic/www.ringblad.no/97/6075934/2012-05-25T08:07:37Z when using style sheet component_xhtml2html.xsl. Masked exception is:
Problem transforming sheet: jar:file:/var/jetty/componada/jetty-0.0.0.0-9002-componada-webapp.war-_componada-webapp-any-/webapp/WEB-INF/lib/componada-xslt-2.179.jar!/xslt/component_xhtml2html.xsl

root cause:
Error reported by XML parser processing null: Scanner State 24 not Recognized 

Djurdjic har vist solid scoringsform så langt denne sesongen. Serberen står med sju mål og er på delt annenplass på toppscorerlisten i eliteserien.

I serbiske medier er han blitt koblet til Partizan Beograd, skriver VG. Sportssjef Asbjørn Helgeland i FKH vet at Djurdjic snart kan være tapt for klubben.

– Vi har ikke mottatt noe konkret bud, men vi registrerer at det er flere som har følere ute. Vi vet at det kommer bud, sier Helgeland til VG.

Haugesund er villig til å selge spissen hvis det kommer et godt nok bud.

– Vi har lovet Niko at hvis det dukker opp spennende tilbud for begge parter, så skal vi være behjelpelige. Han har vært lojal mot oss, og vi er lojale mot ham, forteller sportssjefen. (ANB-NTB)

På forsiden nå


...

Skal tilby weekend-heiskort

Christoffer Hove vil friste folk til Ringkollen Alpin, og ønsker å ha åpent på fredager også, slik at folk kan kjøpe helgekort i bakken. Gg han ønsker ikke bare alpinister fra lokalmiljøet.

...

Nekter fortsatt å gi innsyn

Eierne av Hadeland og Ringerike Bredbånd (HRB) vil ha enda en måned før de vurderer å offentliggjøre granskingsrapport.

...

Kjemper for at ungdommer skal bli hørt

Ungdomsrådet på Jevnaker startet opp høsten 2013 og består i dag av åtte medlemmer. Hva ønsker de å oppnå?

...
Terningkast:

Må oppleves!

Realisme, drømmer, kamp og glitrende prestasjoner. Musikalen Billy Elliot på Folketeateret er nyskapende og berører deg langt inn i sjela.