...
Tarjei Skarlund (t.v.) og Martin Spinnangr kjører på videre i EM. Foto: FIVB

Fjerde strake seier

Tarjei Skarlund og Martin Spinnangr fortsatte å imponere med en sterk 2-0-seier over Sveits i åttedelsfinalen under EM i sandvolleyball fredag.

Publisert 01.06.2012 kl 20:03 Oppdatert 01.06.2012 kl 20:10

Tips en venn på e-post:Den norske duoen knuste all motstand også i den innledende puljen. Fredag ble Philip Gabathuler/Mirco Gerson slått 21-12, 21-16, og Skarlund/Spinnangr er klar for kvartfinale i EM.

– En herlig seier. Vi spilte veldig aggressivt og fikk betalt for god serving, sa Skarlund.

I lørdagens kvartfinale venter Jon Stiekema og Christiaan Varenhorst, som er rangert sjette beste par i turneringen. Nederlenderne vant komfortabelt over sveitsiske Martin Laciga/Jonas Weingart i åttedelsfinalen.

Uavhengig av resultat i lørdagens kamp, vil nordmennene styrke sin posisjon i OL-kvalifiseringen. Skarlund/Spinnangr er garantert en delt femteplass og forbedrer uansett sin tidligere bestenotering fra EM (9.-plass). (ANB-NTB)

På forsiden nå


...

- Selvfølgelig er jeg ambisiøs, jeg vet jeg kommer til å bli hovedtrener

Luis Berkemeier Pimenta er lidenskapelig opptatt av talentene. Selv forsto han at hans talent var størst som trener da han var 15 år.

...

Disse møter Tromsø

Når HBK tar imot nedrykkskameratene i Tromsø til førstedivisjonskamp i dag, er det disse som skal kjempe for poeng til hjemmelaget, melder lagets hjemmeside:

Sølvtøy stjålet fra påsketom villa

Ubudne gjester har i løpet av påsken tatt seg inn i en villa på Almemoen.

Reddet 85-åring fra å drukne

...

Da Fredrik Holmby (19) så mannen forsvinne i vannet i sin elektriske rullestol var han snar til å hoppe etter.