...
Tarjei Skarlund (t.v.) og Martin Spinnangr kjører på videre i EM. Foto: FIVB

Fjerde strake seier

Tarjei Skarlund og Martin Spinnangr fortsatte å imponere med en sterk 2-0-seier over Sveits i åttedelsfinalen under EM i sandvolleyball fredag.

Publisert 01.06.2012 kl 20:03 Oppdatert 01.06.2012 kl 20:10

Tips en venn på e-post:Den norske duoen knuste all motstand også i den innledende puljen. Fredag ble Philip Gabathuler/Mirco Gerson slått 21-12, 21-16, og Skarlund/Spinnangr er klar for kvartfinale i EM.

– En herlig seier. Vi spilte veldig aggressivt og fikk betalt for god serving, sa Skarlund.

I lørdagens kvartfinale venter Jon Stiekema og Christiaan Varenhorst, som er rangert sjette beste par i turneringen. Nederlenderne vant komfortabelt over sveitsiske Martin Laciga/Jonas Weingart i åttedelsfinalen.

Uavhengig av resultat i lørdagens kamp, vil nordmennene styrke sin posisjon i OL-kvalifiseringen. Skarlund/Spinnangr er garantert en delt femteplass og forbedrer uansett sin tidligere bestenotering fra EM (9.-plass). (ANB-NTB)

På forsiden nå


...

Hvilket bygg fortjener pris?

Denne uken er det en privatbolig i Nedre Steinsåsen som er foreslått som prisvinner av byggeskikkprisen i Hole 2014.

...

Velger både med hodet og hjertet

- At jeg kan få jobb med en gang når jeg er ferdigutdannet, var avgjørende for studievalget. Ordene kommer fra Stina Rustad (20), som begynner på lærerutdanninga i august.

...

Ønsker togstopp i Hole velkommen

Å anlegge en togstasjon i Vik sentrum vil føre til økt utbygging i Hole kommune.

...

Færre velger musikklinja

Det er mindre interesse for de estetiske fagene. Musikklinja ved Ringerike videregående skole opplever også i år nedgang i antall søkere.